Meny

Kvällsmeny

18.00 - stängning
  • Krispig crème fraiche
    110 kr
    med löjrom, rödlök och dill
  • Ostron
    75 kr
    med vinägerskum, komprimerad gurka och gräslök
  • Krispig broccoli
    60 kr
    med grillad auberginekräm och citron
  • Ekologisk anklevermousse
    95 kr
    med rågbrödsflarn, schalottenlök & krasse
  • Grön sparris
    95 kr
    med hollandaise, friterad potatis och harsyra
  • Smörstekt färsk pilgrimsmussla
    120 kr
    med rökt rom och blomkål
  • Bränd röding
    110 kr
    med äggkräm, dressad fänkål och surdegskrutong
  • Råbiff
    120 kr
    med svamp, chili mayo samt koriander, vårlök och sesamflarn
  • Citronbakad torskrygg
    195 kr
    med spetskål, äpple och blåmusselskum
  • Vänergös
    200 kr
    med morot, västerbottenkräm, chorizoskum & örter
  • Hängmörad ryggbiff
    210 kr
    vinägerpommes, lökvariation & bearnaise
  • Ekologisk kyckling
    175 kr
    bondbönor, picklad kålrabbi & ”bordelaisesås”
  • Rabarber
    80 kr
    vaniljskum och churro
  • Jordgubbar
    75 kr
    socker och mjölk
  • Getostboll
    65 kr
    kolasås och rosmarin
  • Matbrukets chokladpraliner
    80 kr

Lunchmeny vecka 25

11.30 - 16.00
  • Soppa
    80 kr
    Blomkål – tryffel - grönsaker - örter
  • Sallad
    125 kr
    Räkor – ägg – citron – krutonger - gurka
  • Husman
    110 kr
    Fläskfile – sommarprimörer – potatis - dragonaioli
  • Vegetarisk
    110 kr
    Sommarprimörer – ärtskott – svart vitlök – parmesan
  • Kött
    195 kr
    Flankstek – tomat – rödlök – rödvinssås - broccoli
  • Fisk
    175 kr
    Lax – potatis – dill – vårlök - örter