Kvällsmeny

Kvällsmeny

18.00 - stängning
  • Matbrukets gubbröra
    90 kr
    med kavring, krispig lök och riven pepparrot
    Rek. dryck: Fryken vinter ale
  • Stjärnanis och fänkålsbakad gösterrine
    110 kr
    med senapsmayo, krasse och citronpulver
    Rek. dryck: Soave Classico, Suavia, Italien 2017
  • Varmrökt laxrygg
    95 kr
    med äggröra, rödlök, brynt smör och krispig potatis
    Rek. dryck: Markus Molitor, Riesling trocken, Tyskland 2016
  • Anklever
    105 kr
    med pistagenötter, rödlökschutney och inkokta fikon
    Rek. dryck: Veramonte, Pinot Noir Reserva, Chile 2017
  • Betor från Åshammar Trädgård
    125 kr
    med svart vitlöksmayo, fetaost & brända oliver
    Rek. dryck: Morgan Bay Cellars, Chardonnay, USA 2017
  • Bränd röding
    150 kr
    med Vänerlöjrom, äggkräm samt dressad fänkål & rimmad gurka
    Rek. dryck: Anton Bauer, Grüner Veltliner, Österrike 2017
  • Asiatisk råbiff
    135 kr
    med syltad svamp, koriander, vårlökssallad och sesamflarn
    Rek. dryck: Domaine du Ferrand, Mistral Côtes du Rhone, Frankrike 2017
  • Torskrygg
    295 kr
    med gröna ärtor x 3, syrliga vinterprimörer samt champagnesås & krispig potatis
    Rek. dryck: Chablis, Bernard Defaix, Frankrike 2017
  • Ankbröst
    265 kr
    med kokta smålökar, grönsaker från Åshammar Trädgård samt cognac och apelsinsky
    Rek. dryck: La Zorra, Tempranillo Rufete, Spanien 2016
  • Kalventrecote
    255 kr
    med glaserad kål, potatiskrokett samt bearnaiseskum & rödvinsky
    Rek. dryck: Secret Cellars, Cabernet Sauvignon, USA 2016
  • Pepparkaka
    95 kr
    med aniskryddad apelsinsorbet och rostade hasselnötter
    Rek. dryck: Cointreâu
  • Getostboll
    75 kr
    med kolasås och rosmarin
    Rek. dryck: Cognac, Chateâu de Montifaud VSOP, Frankrike
  • Matbrukets chokladpraliner
    80 kr
    Fyra stycken
    Rek. dryck: Cognac, Bas Armangnac, Veuve Goudoulin, Frankrike

Allergier? Fråga personalen.